guide-link-i-bio

ENKELT FÖR DINA BESÖKARE ATT HITTA 

Gör som Voyage Lifestyle & Media och många av våra kunder, skaffa en link in bio (länk-i-bio) minisite
Du får ett fantastiskt verktyg att vägleda besökare, kunder och klienter till din webbplats från Instagram, TikTok eller annan social mediaplattform som du vill bjuda in dem från till din webbplats.

SAMLING MED DINA VIKTIGA LÄNKAR

En link-i-bio är egentligen en mini webbsida där du samlar olika länkar du vill bjuda in dina besökare till! 
För dig som inte hunnit eller vill skaffa en webbsida ännu kan din bio-in-link hjälpa dig att hålla ihop det du visa upp dina tjänster från exempelvis instagram. Läs mer om hur du kan få ut maximalt av det (kommer inom kort) 

VAD ÄR LINK-IN-BIO

Som namnet antyder hänvisar "link-in-bio" till en klickbar URL som du lägger till i din profildel på sociala media-konton. Länken i bio leder vidare till din miniwebbsida (smart-footer eller annan sida du samlat dina länkar på). Voyage Media är ett litet företag och tycker att link-in-bio miniwebbsida ÄRett fantastiskt verktyg

för att bjuda in besökare dit vi vill. 

VARFÖR DU BÖR HA EN LINK I BIO

De flesta sociala medieplattformar ger dig möjlighet att lägga till en länk i din bio för att ta följare till din webbplats, produktsida, innehåll eller någon annan viktig sida. Du behöver hela tiden ändra och uppdatera i din profildel för att vara aktuell. Med link-in-bio slipper du det och får tid över till annat.

  

VART VILL DU ATT DINA BESÖKARE HAMNAR?

De flesta sociala medieplattformar ger dig möjlighet att lägga till en länk i din bio för att ta följare till ditt viktiga innehåll. Även om vissa medieplattformar ger dig möjlighet att dela flera länkar via inlägg, kan en bio-in-link-webbsida ge dig ÄNNU FLER MÖJLIGHETER att vägleda dina besökare till exempelvis ett visst event på Facebook, en bokningssida, online shop eller vad  om helst som du vill driva trafik till. 

ALLA DINA LÄNKAR -  ETT KLICK BORT

Instagram har för mindre konton enbart möjlighet att dela länk i profilen (TikTok enbart en länk i bio). Tillbaka till instagram där enbart större konton,  med tiotusen följare eller fler har möjlighet att dela länkar genom sina stories (berättelser) men de länkarna försvinner som bekant efter 24 h (om de inte sparats som höjdpunkter förstås) DÄRFÖR behöver du en link-in-bio

DU SPAR TID OCH PENGAR

Som tur är finns det mängder av verktyg och plattformar för att skapa länk-i-bio-där du kan presentera alla dina viktiga länkdestinationer och dela dem via en enda URL som leder till en anpassad målsida med alla relevanta länkar du vill dela. Självklart är det optimalt att kunna ha en sida som utgår från och landar direkt på ditt eget domän.
Det kostar ofta både tid och pengar. 

SKAPA DIN LINK-IN-BIO NU

Vill du få det snyggt och framför allt enkelt att uppdatera (du kan uppdatera via de flesta smart-phones). 

Alternativet som Voyage Media också valt är en mini-webbsida för link i bio, där du även kan samla e-post adresser, ta emot sms och visa upp din YouTube kanal. PÅ din egen hemsida eller på en bra och enkel plattform..

Vill du ha den bästa? Vi på Voyage Media säger i så fall 

KOLLA IN BEACONS